طرح بزرگترین نخلستان کشور تا سال ۱۴۰۴ به بهرهبرداری خواهد رسید
.علی ادیبنیا در حاشیه بازدید یک شنبه ( اول بهمن) معاون اقتصادی وزیر کشور از این پروژه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این مجتمع کشت و صنعت در فضایی بالغ بر چهار هزار هکتار اجرا شده و شامل سه بخش اصلی است.
وی از اختصاصی بالغ بر ۷۰۰ هکتار از وسعت این پروژه به احداث نخلستان یاد کرد که بزرگترین نخلستان یکجای کشور بوده و در سال ۱۴۰۴ به بهرهبرداری خواهد رسید.
ادیبنیا با بیان اینکه اراضی درجه دوم این مجتمع به کشت علوفه برای تامین خوراک دامپروریهای استان کرمانشاه اختصاص خواهد یافت، خاطرنشان کرد: در اراضی درجه سه نیز سالانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار تن تولید چوب از درختان اکالیپتوس خواهیم داشت.
وی اظهار کرد: در بلندمدت اولویت اصلی این مجتمع تولید خرما و آن هم نه ارقام معمولی، بلکه دو رقم مجول و پیارم خواهد بود و قرار است بزرگترین سیستم سورتینگ و بستهبندی خرما را نیز اجرا کنیم.
ادیبنیا اجرای سردخانه دو هزار تنی، پرورش آبزیان، تولید انگور و … را نیز از دیگر بخشهای این مجتمع برشمرد.
مدیر مجتمع کشت و صنعت پیوند بیستون پارس یکی از مهمترین اهداف این مجتمع را مدیریت آبهای مرزی در عین تخصیص سهم بینالمللی دانست و افزود: با اجرای این طرح جلوی خروج سالانه ۲۵ تا ۳۰ میلیون مترمکعب آب از کشور گرفته شده و به بخش تولید تزریق میشود.
وی اشتغالزایی این طرح را در فاز اول ۱۶۰ نفر و در گامهای بعدی ۳۰۰ نفر اعلام کرد که سه تا چهار برابر این تعداد هم اشتغالزایی غیرمستقیم خواهد داشت.
به گفته ادیبنیا، تاکنون بالغ بر هزار میلیارد تومان در این پروژه سرمایهگذاری شده است.
به گزارش ایسنا، این پروژه توسط بنیاد مستضعفان و در محور قصرشیرین به خسروی در حال اجرا است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰