تاکید معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه؛ علوم پزشکی کرمانشاه:

نظارت والدین برای حضور دانشجویان در فضای مجازی خارجی ضروری است

صالح نگار_ معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در جمع والدین دانشجویان با اشاره به چالش های فضای مجازی گفت: حضور فعال و آگاهانه خانواده‌ها در این دوره به‌ویژه برای دانشجویانی که در سراهای دانشجویی سکونت دارند بسیار ضروری است زیرا این عزیزان با تجربه‌ی زندگی مستقل روبرو می‌شوند که می‌تواند آن‌ها را به افراد مستقل و خودکفا تبدیل کند اما در صورت نبود حمایت مناسب، این دوره می‌تواند به چالش‌ها و مشکلات جدی منجر شود

دکتر محمدرضا غلامی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه در جمع والدین دانشجویان با اشاره به چالش های فضای مجازی گفت: حضور فعال و آگاهانه خانواده‌ها در این دوره به‌ویژه برای دانشجویانی که در سراهای دانشجویی سکونت دارند بسیار ضروری است زیرا این عزیزان با تجربه‌ی زندگی مستقل روبرو می‌شوند که می‌تواند آن‌ها را به افراد مستقل و خودکفا تبدیل کند اما در صورت نبود حمایت مناسب، این دوره می‌تواند به چالش‌ها و مشکلات جدی منجر شود.

به گزارش خبرنگار صالح نگار به نقل از روابط عمومی دانشگاه، دکتر غلامی با بیان اینکه دانشجویان در فضای مجازی به مراتب فعال‌تر از دیگران هستند و سبک زندگی آن‌ها نیازمند توجه بیشتر است تاکید کرد:حضور پررنگ‌تر دانشجویان در فضای مجازی خارجی می‌تواند آسیب‌زا باشد و نظارت و همراهی والدین در این مسیر  را می طلبد.

وی اظهار داشت: در گذشته، جوانان ما با خون سرخ خود از کشور دفاع می‌کردند، اما امروز دشمن در فضای مجازی به کمین نشسته است و این حضور مستعمره‌گونه‌ی دشمن در فضای مجازی تهدیدی جدی برای جوانان ما محسوب می‌شود.

دکتر غلامی از والدین خواست که بر فعالیت‌های فرزندانشان در این فضا نظارت داشته باشند تا از وقوع مشکلات جلوگیری شود.

وی در ادامه حضور دانشجویان در انجمن‌ها و کانونهای علمی و دانشجویی را موجب ارتقاء روحیه نشاط، شادابی و همدلی در بین دانشجویان دانست و اشاره کرد: فعالیت‌های کانون‌ها، انجمن‌ها و… برگزاری مراسم‌های ملی، مذهبی، برگزاری کارگاه‌های توانمندسازی برای دانشجویان در جهت اهداف‌ علمی، روانشناختی و… از جمله برنامه‌هایی می باشد که با مشارکت خود دانشجویان برگزار می شود و برای بهبود روحیه همدلی و مشارکت اجتماعی بسیار تاثیرگزار است.

معاون فرهنگی و دانشجویی از فعالیت۳۳ انجمن علمی، ۲۸ کانون فرهنگی مذهبی، ۸ نشریه و تشکل های دانشجویی (شامل جامعه اسلامی دانشجویان، بسیج دانشجویی، هیات های دانشجویی) و همچنین برگزاری جشنواره های متنوع ورزشی، جشنواره های سیمرغ و دانشجوی نمونه، قرآن و عترت ،رسا و نهج البلاغه دانشگاهیان و …در این دانشگاه خبر داد.

وی حضور دانشجویان در کانون‌های جهادی را بسیار موثر دانست و اضافه کرد: برگزاری رویدادهای داوطلبانه جهادی برای ارائه خدمات پزشکی، دندانپزشکی، مامایی، غربالگری و … به مناطق محروم، یکی از اهدافی است که مورد تاکید و حمایت ویژه این معاونت قرار دارد.

این مقام مسئول از دانشجویان دعوت کرد تا با عضویت در تشکل های اسلامی، کانون های فرهنگی-هنری و انجمن های علمی در مسیر توسعه خود و پیشرفت دانشگاه هرچه بیشتر گام بردارند و با برگزاری کرسی های آزاداندیشی در مسیر عدالت خواهی و پیشبرد اهداف انقلاب عزیز اسلامی بکوشند. چرا که دانشجویان آینده سازان ایران اسلامی هستند و مجموعه معاونت فرهنگی و دانشجویی نیز تمامی تلاش خود را برای فراهم کردن شرایط مطلوب در جهت حفظ و رشد این سرمایه های گرانبها به کار می گیرند.