اعلام جشن پایان بازسازی مناطق زلزلهزده کرمانشاه بیموقع بود
به گزارش خبرنگار صالح نگار، محمدطیب صحرایی صبح امروز در جلسه ستاد مدیریت بحران استان کرمانشاه که با حضور رییس سازمان مدیریت بحران کشور و رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر برگزار شد، افزود: ما وارث بعضی اقدامات سال های گذشته هستیم که در یک محدوده زمانی باید انجام می شد ولی این اقدامات انجام نشده از این رو باید به نتیجه برسانیم.
وی ادامه داد: شاید یکی از مهمترین و پررنگترین این اقدامات ماجرای زلزله استان کرمانشاه است که بعد از زلزله سال ۱۳۹۶ می توانستیم شاهد اقداماتی بهتری در استان باشیم که امروز شاهد آن نیستیم و با اعلام بی موقع جشن پایان بازسازی مناطق زلزله زده متاسفانه هنوز ده ها ساختمان دولتی و عام المنفعه از فرمانداری و بخشداری ها، آموزش و پرورش و ادارات مختلف گرفته تا حتی مساجد، بازسازی کامل نشده و قابلیت استفاده ندارند.
استاندار کرمانشاه یادآور شد: بسیاری از این ساختمان ها از ۶۰ تا ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردارند ولی به همین صورت باقی مانده اند، حتی اماکنی مانند آموزش و پرورش شهرستان ثلاث باباجانی که هیچ اتفاقی در آنها نیفتاده است و هرکسی آنجا را برای اولین بار ببیند تصور می کند که به تازگی تخریب شده است.
صحرایی گفت: حتی راه آهن استان برای آنکه خدمات رسانی مطلوب و کاملی به مردم داشته باشد برای تکمیل به یک هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که همه این موارد هم اینک بر هزینه های سربار استان سنگینی می کند و حل این مشکلات نیاز به یک بروزرسانی دارد.
وی افزود: استان کرمانشاه به لحاظ شرایط اقلیمی خاص خود با خطراتی همچون زلزله، سیل، آتش سوزی منابع طبیعی، حوادث کوهستان و پدیده ریزگردها مواجه است از این رو برای مقابله با همه این حوادث باید از یک آمادگی مطلوب برخوردار بود.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه بزودی شاهد شکل گیری مرکز تخصصی آموزش امداد و نجات کوهستان در این استان خواهیم بود یادآور شد: علاوه بر این استان کرمانشاه به یک قطب منطقه ای امداد و نجات هلال احمر در غرب کشور تبدیل خواهد شد که در نتیجه شاهد حضور حداقل سه فروند بالگرد و انبارهای پشتیبانی این جمعیت در استان خواهیم بود.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰